Bingo på nätet

När man tänker på bingo så tänker man kanske på Bingolotto på tv med Leif Loket Ohlsson eller Lotta Engberg. Eller så tänker man på bingohallen som du vet din väninna brukar gå till och spela bingo i på lördagar. Att spela bingo på nätet är nog inte det första som man tänker på om man inte spelar bingo själv. Men det är fler och fler idag som upptäcker hur roligt det är.Och som resultat så utvecklar bingo sajterna hela tiden spelen till det bättre och kommer med nya roliga idéer. Sina fasta spelare är nöjda som dom är, men det är också viktigt att visa nya spelare att det faktiskt är lika roligt att spela online som att spela bingo på andra sätt.

Lättillgängligt

En av många fördelar med att spela bingo online är nog att det är så lättillgängligt. Många kanske ser det som en nackdel och är rädd för att man ska spela upp sina pengar. Bli biten av speldjävulen som vissa kallar det för. Och det kan ju vara så att man själv vet om att man har inte världens bästa ekonomi. Då går det att råda bot på det, det första du gör är att sätta en spelgräns. Till exempel 50 kronor i veckan. Det som händer då är att bingosajten låter dig inte sätta in mer pengar på kontot när du nått den gränsen. Och det är verkligen ett bra sätt att hålla koll på sina pengar.

Fördelen med bingo är att det är ett relativt billigt spel att spela. En bricka kan kosta från 1 krona och upp och det blir det mycket bingo för. Har man också köpt en bricka till en runda så arrangeras det också ibland så kallade chattspel. Dom är gratis och där kan man vinna fler brickor eller bonus som man kan köpa brickor i andra bingorum för. Jämfört med andra spel där pengarna kan försvinna ganska så fort, så får man många timmars spel för en liten summa pengar. Vinner man dessutom i tillägg så är det ju toppen.

Sociala fördelar

Många föredrar att spela bingo i en bingohall för just den sociala biten. Man trivs i sällskap med andra människor och kanske är man ett gäng som brukar gå tillsamman en viss dag. Det är trevligt att umgås och har man dessutom bingo gemensamt då blir det ännu trevligare. Men för andra så finns det ett behov att vara ensam när man kommer hem. Det kan ju vara så att man har ett jobb där man träffar väldigt mycket folk i löpet av en dag. Då är det skönt med egentid och att kunna slappna av utan att behöva vara social. Gillar man då bingo så är det strålande att man kan logga sig på en rolig bingosajt och spela ett par rundor hemma själv.

Nu när många har upptäckt hur roligt det faktiskt är med bingo online så blir det en snackis av det, och det sprider sig av sig själv. Många blir nyfikna och vill pröva och är man ny så får man ofta en välkomstpresent av bingosajten eller casinosajten. En bonus i form av gratis spelbrickor och det är en trevlig gest. Då behöver man heller inte vara orolig för att förlora några pengar. Om man nu mot förmodan inte skulle tycka att det var så kul. Det är en fördel

En nackdel med bingo online, ja det kan väl kanske vara att man väljer att sitta hemma istället för att gå ut och träffa folk. Men dom flesta är tillräckligt kloka att faktiskt vara social tillsammans med sina kompisar eller sin familj. Varför inte köpa ett bingospel i en leksaksaffär och gör en trevlig spelkväll av det istället.